Transport GRATUIT la livrare peste 249 ron

Animalul potrivit în funcție de zodie

Animalul potrivit în funcție de zodie
Este foarte important ca, atunci când îți alegi un animal de companie, acesta să corespundă personalității tale, comportamentului tău. Astfel, amândoi vă veți bucura de prezența celuilalt și veți fi nerăbdători să petreceți timp unul cu celălalt. Așadar, trăsăturile zodiei tale te pot ajuta să îți găsești prietenul perfect și este bine să ții cont de ele.

1. BERBEC (21 Martie – 20 Aprilie)

Câinii sunt animalele perfecte pentru Berbecii activi și independenți. Indiferent dacă e de talie mică, medie sau mare, un astfel de prieten patruped va mulțumi orice așteptări ale Berbecului și te va ține mereu activ, fiind niște animale energice, pline de viață. Astfel, un câine are calitățile pe care un berbec le caută într-un animal de companie: energie, compasiune, încredere.
Nu numai că vei fi încântat de comportamentul ascultător al cățelului, însă te vei simți ca un adevarat lider.

2. TAUR (21 Aprilie – 21 Mai)

Taurii caută stabilitate și siguranță în orice relație, fapt pentru care un animal cu o speranță lungă de viață este alegerea perfectă. În același timp, dacă ești taur, e de preferat să nu alegi o pisică drept animal de comanie, întrucât neașteptatele lor dispariții și plimbări prin vecini te pot afecta emoțional. Potrivite pentru această zodie sunt țestoasele, cu o durată medie de viață de 20 de ani, sau papagalii, care îți vor fi alături cel puțin 10-15 ani.

3. GEMENI (22 Mai – 21 Iunie)

Pisicile și Gemenii se înțeleg de minune datorită personalității lor asemănătoare. Mereu dornici să comunice și să interacționeze, Gemenii vor găsi un prieten bun în pisici, iar latura misterioasă specifică felinelor este ceea ce îi atrage. 
Momentele liniștite, pline de relaxare, petrecute împreună vor deveni mai mult ca sigur preferatele amândurora, in ciuda faptului ca Gemenii sunt caracterizati drept vorbăreți și agitați.

4. RAC (22 Iunie – 22 Iulie)

Temperamentul fragil al Racului se potrivește perfect cu adorabilul hamster. Mic și ușor de îngrijit, acesta se va bucura de întreaga atenție a devotatului Rac, primind un tratament regal. În general, Racii preferă animalele de marime mică, cu blană, iar acestea se vor bucura de cele mai calde îmbrățișări din partea lor.

5. LEU (23 Iulie – 23 August)

Asemeni zodiei lor, Leii emană un aer regal, iar animalul lor de companie trebuie să se ridice la standardele lor. Deși preferă un cal de rasă, adesea se vor limita la o pisică precum Angora Turcească din cauza lipsei de spațiu sau posibilităților financiare. 
În relația cu animalul, diferența dintre tine și el va fi evidentă, astfel că între un leu și pisica lui va exista mereu o luptă pentru „dominare”. 

6. FECIOARA (24 August – 22 Septembrie)

Fecioarele iubesc ordinea și liniștea, astfel că un animal zgomotos le-ar putea deranja camera, fiind adesea ultimul în topul preferințelor. 
O decizie înțeleaptă pentru Fecioară ar fi alegerea unui animal ce poate fi ținut într-un terariu sau acvariu, precum o iguană, un pește sau o broscuță. În ciuda comportamentului aparent rece, Fecioarele se vor atașa extrem de repede de noii prieteni.

7. BALANȚA (23 Septembrie – 23 Octombrie)

Balanțele, în ciuda caracterului echilibrat, sunt extrem de indecise când vine vorba de animalul de companie perfect. O broască țestoasă nu necesită mult efort, însă nici nu poate oferi unei Balanțe afecțiunea de care aceasta are nevoie. 
O pisică satisface dorința acestui semn de a deține un animal frumos, însă câinele este, într-adevăr, cel mai bun prieten pentru voi, balanțele, în special un câine de talie mică, pe care îl poți lua oriunde.

8. SCORPION (24 Octombrie– 22 Noiembrie)

Caracterul unic al Scorpionului cere un animal de companie pe măsură. Scorpionii adesea preferă animale considerate de ceilalți drept neobișnuite, cum ar fi șopârlele sau șerpii. 
Deoarece iubesc puterea, aceștia adoră animalele impunatoare, iar printre acestea se numără și câinii de talie mare precum un Ciobănesc German.

9. SĂGETĂTOR (23 Noiembrie – 23 Decembrie)

Săgetătorii adoră să călătorească, iar un animal care necesită extrem de multă îngrijire, atenție precum un câine nu este o alegere optimă.
Între un Săgetător și o broască țestoasă se poate naște o prietenie neașteptată, iar faptul ca aceste creaturi nu necesită mai mult decât un spațiu potrivit, mâncare și hrană reprezintă un mare avantaj.

10. CAPRICORN (24 Decembrie – 20 Ianuarie)

Responsabilitatea este caracteristica numărul 1 a nativului Capricorn. Calm și răbdător, acesta se poate descurca bine chiar și cu cele mai dificile animale, însă preferă rozătoarele.
Dacă ești capricorn, atunci o veveriță canadiană sau o chinchilla va deveni prietenul tău cel mai bun. Altă alegere potrivită este un caine de talie mică, adorabil și energetic.

11. VĂRSĂTOR (21 Ianuarie – 18 Februarie)

Romantici din fire, Vărsătorii se potrivesc perfect cu animalele elegante, ce inspiră un aer de poveste și uimesc prin aspectul lor. Dacă nu îți poți îndeplini visul de a avea un cal alb, atunci o alegere la fel de bună paote fi o pereche de păsări exotice sau chiar o pisică de rasă.

12. PEȘTI (19 Februarie – 20 Martie)

Aceste persoane calme sigur dețin un acvariu cu pești exotici în propria casă, însă dacă vrei ceva mai… îmbrățișabil, un iepuraș sigur te va încânta. Afecțiunea de care dă dovadă un astfel de mototol de blană îți va încălzi inima, un iepure reușind să transforme chiar și cel mai liniștit Pești într-un om entuziasmat.
Acum pentru că știi ce animal ți se potrivește în funcție de zodie, îi poți cumpăra din magazinele noastre Zoo Hobby hrană, o locuință sau chiar accesoriile de care are nevoie. Noi iubim animalele la fel ca tine și vrem să le oferim produse de cea mai înaltă calitate.
 

Suport clienti 9.00 -17.00

0741 033 127 vanzari@zoohobby.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!