Transport GRATUIT la livrare peste 249 ron

De ce pisica ta nu folosește litiera

De ce pisica ta nu folosește litiera
Viața unei pisici e atât de simplă! Doarme, se joacă, mănâncă, folosește litiera... Stai, ce?  Pisica ta nu folosește litiera? Iată aici ce trebuie să știi.

De ce pisica mea nu folosește litiera?

Unul dintre cele mai frecvente motive este igiena. Rolul cutiei cu nisip este de a fi murdărită, iar dacă nu este curățată destul de des, poate respinge animalele. Pisicile sunt creaturi curate și nu vor folosi o litieră murdară mai mult decât ai tu vrea să folosești o toaletă murdară!

Un alt motiv ar putea fi faptul că litiera se află într-o locație nedorită, cum ar fi o zonă zgomotoasă sau cu trafic intens. Pisicilor, la fel ca oamenilor, le place să aibă intimitate atunci când își fac treburile, așa că asigurați-te că litiera se află într-o zonă liniștită, cu trafic redus a casei. 

Problemele medicale ar putea fi o altă cauză. Dacă pisica ta se confruntă cu durere sau disconfort în timp ce folosește litiera, poate începe să o evite cu totul. În acest caz, este necesară o vizită la veterinar pentru a exclude orice afecțiune medicală din ecuație.

Cum să mă asigur că pisica mea se simte bine folosind cutia cu nisip?

Să vorbim puțin despre ce trebuie să faci. Cum am spus, asigură-te că spațiul este mereu curat. În funcție de caz sau numărul de pisici, ar putea avea nevoie de mai multe curățări zilnic, iar nisipul trebuie înlocuit cam odată pe săptămână. Pentru un plus de confort, poți încerca un deodorant pentru litieră.

Un alt sfat este să încerci diferite tipuri de cutii și nisip. Unele pisici sunt mai pretențioase decât altele și pot avea diferite preferințe. Experimentează cu diferite tipuri până când găsești ceva ce să îi placă pisicii tale.

În concluzie, dacă felina ta nu folosește litiera, nu intra în panică! Disconfortul pisicii poate fi depășit prin mici ajustări, iar ea se poate întoarce la propriul ei tron regal. Doar asigură-te că îi place tot ce i-ai pregătit, are parte de curățenie și intimitate.

Suport clienti 9.00 -17.00

0741 033 127 vanzari@zoohobby.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!