Transport GRATUIT la livrare peste 249 ron

Cele mai bune rase de câini pentru familii cu copii

Cele mai bune rase de câini pentru familii cu copii

Un câine poate fi un cadou mai potrivit pentru ziua de naștere a copilului tău decât un ponei. Însă pe cât de mare este diferența dintre cele două animale, pe atât de intimidantă poate părea alegerea unei rase din atât de mulți câini diferiți. Pentru ca tu să ai timp pentru pregătirea baloanelor și cumpărarea tortului, noi ți-am pregătit o listă cu rase de câini pentru familii cu copii!
Ne-am asigurat că alegem pentru tine câini calmi, care au răbdarea necesară pentru pentru a fi lăsați în preajma celor mici, dar și inteligenți și ușor de întreținut.


 

Cavalier King Charles Spaniel



Acest cățel din categoria Toy Dogs, sau Câini de jucărie, ar putea fi cel mai adorabil lucru pe care îl vezi astăzi. Un câine calm și inteligent, este o opțiune excelentă atât pentru familii, cât și pentru stăpâni începători. Talia mică și calmul îl fac ușor de întreținut într-un apartament, iar nivelul ridicat de inteligență transformă dresajul într-o joacă de copii.
 

Show Labrador, un câine minunat pentru familie

Labrador

Cuvântul cheie este „show”, făcând diferența între Show Labrador și Working Labrador. Cele două tipuri de labrador au caracteristici diferite pentru că au scopuri diferite. Cum o spune și numele, Working Labrador, sau Labrador de muncă, ei eu sunt câini de muncă, având o construcție mai slabă și mai atletică, în timp ce Show Labrador este mai „pufos”, mai greu și are blana mai groasă. Deși ambele tipuri de Labrador sunt bune pentru familii, Show Labradors au un temperament mai calm.
Scoțând din ecuație energia unui câine de muncă, rămâi cu un Labrador inteligent și ușor de dresat, plin de iubire, calm și jucăuș, bun cu alți câini, persoane străine și cel mai important, copiii tăi. Este relativ ușor de îngrijit, având nevoie de baie doar odată la șase săptămâni, însă se recomandă perierea de două ori pe săptămână și urmărirea atentă a dietei.
 

Golden Retriever



Acest câine de vânătoare vânează doar zâmbetele oricui îl vede. Golden Retriever deține majoritatea calităților unui Labrador, la care se adaugă și energia. Blănos și plin de personalitate, el este un simbol al entuziasmului, fiind jucăuș și energic, ideal pentru casele cu o curte unde poate alerga toată ziua. Inteligent și ușor de dresat, acest câine va părea uneori mai degrabă om decât câine, având o personalitate jucăușă.

Rasa unui câine nu este singurul factor care îl face sau nu bun pentru familii. Este important mediul în care crește și iubirea care i se oferă. Ce știm sigur este că că un câine sănătos și fericit va fi cel mai bun prieten la nădejde.

Suport clienti 9.00 -17.00

0741 033 127 vanzari@zoohobby.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!