Bucăți în jeleu caracterizate de o textură fermă și o aromă plăcută, tipică cărnii gătite. Carnea de miel din Noua Zeelandă, principala sursă de proteină animală, este delicată și se caracterizează printr-o valoare nutritivă ridicată și eficientă în îmbunătățirea digestiei intestinale. Uleiul de somon este bogat în acizi grași omega-3, cu efecte benefice asupra strălucirii blănii și a pielii. Rețeta este, de asemenea, formulată fără utilizarea de cereale. COMPOZIȚIE : Carne și derivate de origine animală (carne de miel neozeelandez 35% și carne de iepure 10%), uleiuri și grăsimi (ulei de somon 2%), legume (cartofi), minerale, proteine din lapte praf. COMPOZIȚIE ANALITICĂ : Proteină brută: 9,4% - Fibre brute: 0,5% - Grăsime brută: 4,7% - Cenușă brută: 2,5% - Umiditate: 80%. ADITIVI NUTRITIVI /KG : Vitamina D3: 180 UI - Vitamina E (acetat de tocoferil all-rac-alfa tocoferil): 40 mg - Fier (sulfat de fier (II) monohidrat): 13 mg - Iod (iodat de calciu): 1,6 mg - Cupru (sulfat de cupru (II) pentahidrat): 3,4 mg - Mangan (sulfat de mangan monohidrat): 8,5 mg - Zinc (oxid de zinc): 42 mg - Seleniu (selenit de sodiu): 0,04 mg, Taurină 500 mg/kg. ADITIVI TEHNOLOGICI : agenți de gelificare și emulgatori. UTILIZARE : Rația zilnică recomandată poate fi împărțită între 2 mese. Adaptați cantitatea în funcție de mărimea, activitatea și stilul de viață al animalului. Asigurați-vă că apa proaspătă și curată este întotdeauna disponibilă. Atunci când acest produs înlocuiește un alt tip, se recomandă introducerea treptată a acestuia pe o perioadă de cel puțin 1 săptămână. După deschidere, păstrați-l la frigider și utilizați-l în termen de 3 zile.
Informatii conformitate produs